maandag 19 januari 2015

El Tarter, dag 3

We stonden vandaag al bij de stoeltjeslift voor deze open was. Dat is wel heel fanatiek. Het weer is compleet anders vandaag. Het sneeuwt zachtjes en de wind is weg. Gelukkig is er heel iets zon, zodat we goed zicht hebben. Bovenop ligt verse sneeuw, dus dat is heel prettig skiën. We gaan de andere kant op vandaag, richting Canillo. Er is hier geen dalafdaling, dus het dorp zelf zien we niet. Het weer klaart soms op en dan trekt het weer dicht. De rest van de dag skiën we rond El Tarter en Soldeu. De lunch is heel apart. John vraagt naar de glutenvrije maaltijden en krijgt de keuze uit een hele serie diepvriesmaaltijden die hij zelf moet opwarmen in de magnetron. De pizza van Saskia lijkt meer op karton met kaas. Niet voor herhaling vatbaar dus. We blijven op de piste tot half 4 en duiken dan het zwembad en bubbelbad in. We kijken nog een filmpje en dan is het weer tijd voor het diner. Het eten is hier 'muy bien', heel goed. Vandaag veel kazen op het buffet en 'crema Catalana'.

Kies je lunch.

Mooi plaatje langs de piste.

Hier lunchten we in de zomer op het terras. Toen besloten we om eens in Andorra te gaan skiën.

Heerlijke salade vooraf!