Het ontbijt begint luxe. Voor John staat er een mandje met brood, croissants en cakejes klaar. Heel luxe, net als de rest van het ontbijtbuffet. Tegen 9 uur halen we de ski's op, die er als nieuw uitzien. In de stoeltjeslift merken we dat het hard waait. Het stormt. Ondanks de blauwe lucht en de zon. Uit de wind is het heerlijk, maar erin is het echt koud. Het skigebied is ruim met brede pistes. Vandaag kiezen we de blauwe en rode, een beetje rustig beginnen. Als we koffie drinken, zien we al dat ze hier glutenvrij eten verkopen. Later bij de lunch staan er ook allerlei glutenvrije gerechten op de kaart. John eet gehaktballetjes in saus en Saskia risotto met 4 soorten kaas. Lekker. Het is hier anders dan in de Alpen, maar ook mooi. Helaas ligt er niet superveel sneeuw en er waait ook veel weg. Toch skiƫn we heerlijk, bijna 60 kilometer staat er aan het eind van de dag op de teller. Als we weer gewone schoenen aanhebben, lopen we naar het winkelcentrum. Een kwartiertje langs een drukke weg. Het grappige is, dat we hier in de zomer ook waren, maar niet wisten dat dit El Tarter was. Vooral de drank en sigaretten zijn goedkoop. Wij halen alleen cola, olijven en wat chips voor op de hotelkamer. Het diner is ook weer heerlijk. De Spaanse les helpt bij het vragen naar de glutenvrije producten op het buffet. De bediening en koks zijn zo vriendelijk. Het bevalt ons hier wel.
Een stukje ontbijtbuffet met veel soorten kaas en worst (John kreeg een eigen schaal met worst en kaas). Op de achtergrond heel veel vers fruit, waaronder onze favoriete meloen: piel de sapo.
Best lastig: kiezen uit al die lekkere toetjes.