Het is blauw en zonnig onderweg naar boven. Alleen berekoud, het is -10. Dat levert nog steeds fijne sneeuw op om in te skiën. Tegen lunchtijd vinden we een klein restaurant, gelegen aan een meer. Niet dat je dat ziet, want het is nu een grote witte vlakte waar je vanaf je ligbed goed op uitkijkt. We verplaatsen ons richting de tafels als we trek krijgen. Het is iets chiquer hier. We kunnen oesters met champagne bestellen, maar het wordt eend en biefstuk. Omdat we tegen de muur zitten, kunnen onze jassen uit. Echt genieten om buiten te lunchen. De afsluitende borrel mogen we niet weigeren, dus we nemen de simpele route terug richting Tarter. De eerste piste is gelijk zwart, maar we glijden ontspannen naar beneden. Zon doet ons echt goed. Echt heerlijk vandaag. Ook 's avonds eten weer van de heerlijke buffetten en we krijgen live-muziek toe.
De aanduiding van de pistes, liften en skigebieden is echt super hier.
Uitzicht op het meer en gekoelde champagne.
Live vanuit de lobby.